Installatiebedrijf Ron Missler is actief sinds 2009 een vertrouwde naam in de verwarming- en installatiebranche.

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel omdat de huidige niet meer naar behoren werkt? Installatiebedrijf Ron Missler bv heeft alles in huis om u te voorzien van een goed advies. Bij het kopen van een nieuwe verwarmingsketel komen immers meerdere factoren kijken. Denk hierbij aan uw warmwaterwensen, gezinssamenstelling, de grootte van uw woning en de mate van isolatie. Als cv-specialist weten we precies welk toestel op energiezuinige wijze zorgt voor het meeste comfort. En de installatie? Ook dat regelen we voor u van A tot Z.

TOEKOMSTBESTENDIG

Naast de vertrouwde werkzaamheden zoals het verhelpen van een lekkende dakgoot, verstopt riool of een water- of gaslekkage heeft Installatiebedrijf Ron Missler uit Nieuwegein zijn expertise uitgebreid. Door het volgen van verschillende opleidingen kunt u nu ook voor het installeren, plaatsen en onderhouden van warmtepomp systemen bij Ron terecht.

‘De installatie van een “hybride” warmtepomp is natuurlijk een mooie manier om je woning op een duurzame manier te verwarmen en zo te besparen op je maandelijkse energiekosten. Ik vertel je graag meer over hoe een waterpomp werkt, welke soorten er zijn en aan welke voorwaarden de woning moet voldoen om hier optimaal van te kunnen profiteren. Neem een kijkje op onze website of kom gewoon even langs’, aldus Ron Missler.

Energie besparen met een warmtepomp
Warmte is overal aanwezig; in de buitenlucht, de bodem en oppervlaktewater bijvoorbeeld. Een warmtepomp gebruikt deze warmte om op efficiënte wijze uw woning duurzaam te verwarmen. Voor iedere woning, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, bestaat er een passende warmtepomp. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies over welk systeem het beste bij uw situatie past.

Werking
Een warmtepomp werkt volgens hetzelfde principe als een koelkast. Bij een koelkast wordt warmte onttrokken aan de te koelen producten, een warmtepomp onttrekt de warmte uit bijvoorbeeld de bodem om dit vervolgens af te geven aan het verwarmingssysteem. Er zijn ook warmtepompen die uw woning verkoelen tijdens warme zomers. Hierdoor is een extra investering in een airconditioning niet nodig.

Soorten warmtepompen
Er zijn verschillende warmtepompsystemen op de markt. Bij een aarde/water warmtepomp wordt de warmte aan de aarde onttrokken. Een water/water systeem haalt de benodigde warmte uit het grondwater en een lucht/water warmtepomp maakt gebruik van de buitenlucht om de woning te verwarmen. Welke soort de juiste is voor u, hangt onder meer af van het budget, gebruiksdoeleinden en de beschikbare ruimte.

Opbrengst
75% van de benodigde warmte voor een woning wordt gratis uit de bodem, lucht of grondwater onttrokken. De overige 25% gaat op aan elektriciteit om het systeem te laten werken. Dat betekent dat er voor 25 euro maar liefst 100 euro aan warmte geproduceerd. Het rendement van een warmtepomp is hoger dan bij een gasgestookte cv-ketel. Wat u precies kunt besparen, rekent onze adviseur graag voor u uit.

Professionele installatie
De installatie kunt u uitstekend overlaten aan onze professionele installateurs. Voor iedere woning zorgen wij voor een maatwerk-oplossing. U kunt ervan op aan dat uw warmtepomp tot een optimale prestatie leidt.