Installatiebedrijf Ron Missler is actief sinds 2009 een vertrouwde naam in de verwarming- en installatiebranche.

Ventilatie


Afzuiging in uw woning is wenselijk en belangrijk. Wenselijk als het gaat om geurtjes van toilet of keuken. Belangrijk als het gaat om vocht in bijvoorbeeld de badkamer. Gebalanceerde ventilatie/ warmte terugwinning systemen

Bij een gebalanceerde ventilatie-unit met warmteterugwinning, wordt de warmte uit de afgevoerde vervuilde binnenlucht overgedragen op de toegevoerde verse buitenlucht. Dit leidt tot energiebesparing. Balansventilatie zorgt echter ook voor een gezonder leefmilieu in huis. Overtollig vocht, verontreinigingen en onaangename geurtjes worden immers met de afgevoerde lucht verwijdert.

Afzuiging
In een werkomgeving is het zeer belangrijk dat de ruimten goed worden geventileerd. Vooral de ruimten waar apparatuur aanwezig is. Ook voor de zakelijke markt hebben wij een breed assortiment aan ventilatoren.

Luchtbehandeling
De luchtverversing in gebouwen moet minimaal voldoen aan de eisen omschreven in het Bouwbesluit. De ventilatie heeft invloed op het comfort en de luchtkwaliteit in een gebouw, maar ook op het energieverbruik. Koelen, verwarmen, ont-/bevochtigen en filteren van de lucht zijn de meest voorkomende technieken om de kwaliteit van de toegevoerde lucht te beïnvloeden. Bij een goed binnenklimaat voelen mensen zich goed en presteren daardoor beter.

Het duurzaam ontwerpen van luchtbehandelingskasten is dan ook snel terugverdiend. De keuze van de ventilatie is van grote invloed op het energieverbruik.