Installatiebedrijf Ron Missler is actief sinds 2009 een vertrouwde naam in de verwarming- en installatiebranche.

Over ons


Wij zijn het installatiebedrijf dat meedenkt in oplossingen en het aandragen van alternatieven als kernactiviteit beschouwt.

Installatiebedrijf Ron Missler bv beschikt over jarenlange ervaring in onderhoud en renovatie. Al onze medewerkers zijn in het bezit van de vereiste diploma’s , ervaring en V.C.A. Wij zijn aangesloten bij Techniek Nederland en een erkend leerbedrijf, SBB.

Wij hebben eigen Loodgieters, dakdekkers, riolering / ontstoppingsmonteur , elektromonteur, inclusief een eigen werkplaats waar wij het e.e.a. kunnen voorbereiden. Tevens hebben wij vaste onderaannemers waar wij regelmatig mee samenwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud en , renovatiewerkzaamheden. In het geval onze eigen mensen niet beschikbaar zijn kunnen we beschikken over een vaste pool van onderaannemers waar wij regelmatig mee samenwerken.

Hoe het begon

Na jaren als uitvoerend voorman Loodgieter en uitvoerder bouwkundige projecten te hebben gewerkt besloot Ron Missler een aantal jaren geleden dat het tijd werd om zijn lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: ondernemer worden. Met de volledige instemming van zijn familie ging Ron aan de slag met zijn zoons en een aantal medewerkers en vanaf dat moment gingen de zaken alleen maar beter.

Waarom?

De voordelen van Installatiebedrijf Ron Missler op een rij:

Wij doen wat we beloven;
De hoge kwaliteit van ons werk;
Korte communicatielijnen;
Betrouwbaar;
Betrouwbaar en gemotiveerdheid van onze medewerkers.